RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se KFUM – Skeid direkte her!

To oslolag i god form møtes på Ekeberg lørdag. Vi viser kampen mellom KFUM og Skeid direkte klokken 16.

EKEBERG: 2.-divisjonssesongen er halvspilt, og alle lag har møtt hverandre. Nå starter andre del, og som i serieåpningen betyr det lokaloppgjør mellom KFUM og Skeid.

I serieåpningen var det KFUM som trakk det lengste strået, med en debutscoring fra Dennis Obeng. Kampen endte 0-2 på Nordre Åsen.

Skeid er imidlertid i knallform om dagen, med fire strake seire og seks seire på de syv siste. Nå venter et par kamper mot tøffere motstand for laget fra Torshov, og først ut er altså KFUM.

Laget fra Ekeberg henger med helt i toppen av avdelingen, bare seks poeng bak serieleder Follo FK. Ståle Andersens menn har ikke tapt siden 1-3 mot Vålerenga 2 i tredje serierunde, og laget holder tredjeplassen på tabellen. Med seier vil de sette økt press på Follo FK og Kjelsås på plassene foran.

Skeid kan på sin side krype helt opp i ryggen på KFUM med seier. Kjell Sverre Hansen Wolds lag har prestert godt etter opprykket, men har til gode å slå et annet oslolag i år. Kommer seieren lørdag?

Se kampen i videovinduet øverst i artikkelen direkte fra klokken 16.00. Sendingen starter cirka ti minutter før kampstart.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere