RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se KFUM mot Kvik Halden direkte

KFUM er i form, og lørdag er det klart for kamp på KFUM Arena. Matchen mot Kvik Halden ser du direkte her på dittOslo.no.

EKEBERG: KFUM startet årets sesong med et svært skadeskutt mannskap, noe som ble veldig synlig i 2-8-tapet for Follo og 1-3-tapet for Vålerenga 2 i mai.

Siden da har det imidlertid gått fremover med Ståle Andersens gutter, som nå har blandet seg inn i toppstriden, slik de ofte gjør. Laget ligger på fjerdeplass på tabellen før helgens runde. Fem poeng og fire plasser bak finner vi Kvik Halden, som er lørdagens motstander.

KFUM møter Kvik Halden på hjemmebane lørdag klokken 16.00. Kampen kan du se direkte øverst i denne artikkelen fra cirka klokken 15.50.

KFUM fikk en solid selvtillitsinnsprøytning, da Drøbak/Frogn ble beseiret hele 8-1. Torstein Andersen Aase noterte seg for seks av målene og er brått med i kampen om toppscorertittelen i avdelingen. I forrige ble det 0-0 borte mot Moss.

Kampfakta på fotball.no

KFUM - Kvik Halden
Dato: lørdag 21. juni 2014 kl. 16:00
Sted: KFUM-Arena

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere