*Nettavisen* Nyheter.

Se Kjelsås – Finnsnes i opptak!

Per-Jarle Heggelund intervjuer Sven Bisgaard Sundet fra NRK P3 i vårt provisoriske tv-studio på Grefsen stadion. Foto: Foto: Magne Mellem Enoksen

DittOslo hadde både profesjonell kommentator og gjester i studio da vi sendte serieåpningen til Kjelsås mot Finnsnes i 2. divisjon. Her kan du se hele sendingen i opptak.

GREFSEN: Kjelsås startet 2014-sesongen med besøk av nyopprykkede Finnsnes. Etter en tam omgang endte kampen med 3-1-seier til hjemmelaget, og du kan se høydepunktene her!

I anledning Finnsnes sitt comeback i 2. divisjon, tok Finnsnes-entusiast og Cmore-kommentator Per-Jarle Heggelund turen fra Stockholm for å kommentere kampen.

Heggelund kjenner også Kjelsås godt, og han hadde invitert med seg flere kjentfolk fra både media og norsk fotball til å bidra i sendingen. Det resultaterte i både studiosending i pausen og intervjuer før og etter kamp, i tillegg til faglige innspill underveis i de to omgangene.

I vinduet over kan du gjenoppleve det hele, enten du var på stadion og så kampen med egne øyne, eller fulgte vår sending direkte.

I sendingen treffer du, i tillegg til Per-Jarle Heggelund, Josimar-redaktør Frode Lia, Sven Bisgaar Sundet fra Heia Fotball på NRK P3, kommentator Espen Ween fra Cmore og tidligere Finnsnes-spiller og Thomas Magnussen, som har spilt for Finnsnes, men bor rett ved banen på Grefsen.

Vi byr også på intervjuer med Finnsnes-trener Bjørn «Bummen» Johansen og spiller Mikael Olsen, samt Kjelsås-trioen Simen Møller, Mads Knedal og Julian Møller.

Journalist Lars Eide fra ANB bidrar også med taktiske analyser i løpet av kampen.

Er du av den utålmodige typen, kan du høydepunktene fra kampen her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.