RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Kjelsås – Finnsnes i opptak!


Per-Jarle Heggelund intervjuer Sven Bisgaard Sundet fra NRK P3 i vårt provisoriske tv-studio på Grefsen stadion.
Per-Jarle Heggelund intervjuer Sven Bisgaard Sundet fra NRK P3 i vårt provisoriske tv-studio på Grefsen stadion. Foto: Foto: Magne Mellem Enoksen
DittOslo hadde både profesjonell kommentator og gjester i studio da vi sendte serieåpningen til Kjelsås mot Finnsnes i 2. divisjon. Her kan du se hele sendingen i opptak.

GREFSEN: Kjelsås startet 2014-sesongen med besøk av nyopprykkede Finnsnes. Etter en tam omgang endte kampen med 3-1-seier til hjemmelaget, og du kan se høydepunktene her!

I anledning Finnsnes sitt comeback i 2. divisjon, tok Finnsnes-entusiast og Cmore-kommentator Per-Jarle Heggelund turen fra Stockholm for å kommentere kampen.

Heggelund kjenner også Kjelsås godt, og han hadde invitert med seg flere kjentfolk fra både media og norsk fotball til å bidra i sendingen. Det resultaterte i både studiosending i pausen og intervjuer før og etter kamp, i tillegg til faglige innspill underveis i de to omgangene.

I vinduet over kan du gjenoppleve det hele, enten du var på stadion og så kampen med egne øyne, eller fulgte vår sending direkte.

I sendingen treffer du, i tillegg til Per-Jarle Heggelund, Josimar-redaktør Frode Lia, Sven Bisgaar Sundet fra Heia Fotball på NRK P3, kommentator Espen Ween fra Cmore og tidligere Finnsnes-spiller og Thomas Magnussen, som har spilt for Finnsnes, men bor rett ved banen på Grefsen.

Vi byr også på intervjuer med Finnsnes-trener Bjørn «Bummen» Johansen og spiller Mikael Olsen, samt Kjelsås-trioen Simen Møller, Mads Knedal og Julian Møller. 

Journalist Lars Eide fra ANB bidrar også med taktiske analyser i løpet av kampen.

Er du av den utålmodige typen, kan du høydepunktene fra kampen her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere