Gå til sidens hovedinnhold

Se Larviks stjerner gratis i Oppsal Arena

Med Gro Hammerseng og Linn Jørum Sulland i spissen gjester Larviks håndballdamer Oppsal i Postenligaen onsdag kveld.

OPPSAL: - I samarbeid med Tveita Senter og Fovea inviterer Oppsal Håndball til en stor og gratis håndballfest i Oppsal Arena i kveld hvor det blir mye moro, sier Kristin Vernan i Oppsal Håndball.

Publikum får en unik sjanse til å se Larviks landslagsstjerner på nært hold, og gjestene kommer med hele sitt stjernegalleri som blant annet teller Gro Hammerseng, Linn Jørum Sulland, Anja Edin, Karoline Dyhre Breivang og mange flere.

- I tillegg til en helt unik håndballopplevelse vil det bli grilling av hamburgere, salg av ferske boller og selvfølgelig Norges beste vafler, sier Vernan.

Les også: Maktdemonstrasjon av Oppsal

Show og fotografering

Oppsal IF er jo 100 år i år, og de som laget Oppsal-sangen i anledning jubileet vil underholde publikum litt før kampen. Det vil også bli delt ut pins.

- Før sommeren konkurrerte vi mot NRC Tigers (cheerleadere fra Romerike) i en konkurranse i regi av if Forsikring om en vaffelvogn. Det ble en heftig konkurranse som ble ganske hektisk på slutten, for NRC dro i fra oss og vant vaffelvognen. NRC Tigers kommer hit til Oppsal Arena, og skal ha show i pausen, forteller Vernan.

I etterkant av kampen vil en av kampsponsorene, Fovea, ha en fotoshoot der barn i alle aldre kan få tatt bilde av seg sammen med en av Larvik profilene Gro Hammerseng, Linn Jørum Sulland, Linn-Kristin Riegelhuth Koren - eller med Oppsals Kamilla Ersek, Izabela Duda eller Marie Sundfør Tømmerbakke.

Til dette er Oppsal i gang med forhåndspåmeldinger.

- Vi håper å fylle hallen med smått og stort fra hele Oslo-området, og inviterer til fest med gratis inngang, sier Kristin Vernan.

Kampen begynner klokken 18.00 i kveld, onsdag 7. november.

Les også: OL-helten glad for å komme hjem

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter