*Nettavisen* Nyheter.

Se Nybergsund - Lyn direkte her!

Lyn møter Nybergsund i søndagens kamp i 2. divisjon. Vi streamer kampen direkte, i samarbeid med ostlendingen.no.

NYBERGSUND: Etter 3-0 i lokaloppgjøret mot Frigg forrige helg, reiser Lyn søndag til Nybergsund for å spille bortekamp. Dersom du ikke har mulighet til å ta den samme turen, kan du i stedet se kampen her på dittOslo.no.

I samarbeid med vår søsteravis Østlendingen, viser vi nemlig kampen her på våre nettsider.

Østlendingen vil sørge for bilder fra stadion, mens kommentatoren er Torgrim Jablonski, en av våre to faste kommentatorer på Lyn-kamper.

Er du på mobil? Klikk her for å se kampen i eget vindu!

Nybergsund havnet helt i toppen av sin avdeling i 2. divisjon i fjor, men siden den gang har laget mistet mange spillere. Det har gitt en tøff sesongstart, og hedmarkingene ligger i øyeblikket under streken. På hjemmebane har de imidlertid vist styrke, og ikke tapt ennå.

Lyn har heller ikke vist seg fra sin beste side på bortebane i år, men ifølge lyn1896.no begynner klubben nå å få orden på skadeproblemene sine. Det betyr at trener Finn Bredo Olsen har mange spillere å velge mellom når han skal ta ut dagens lag.

Kampstart i Nybergsund er klokken 15.00. Vi starter direktesendingen like før.

Siste: Direktesendingen er nå avsluttet. Nybergsund vant 3-1 mot Lyn i dagens kamp, og Lyns mål ble scoret av Finn Badou Jor. Les om kampen på ostlendingen.no!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag