*Nettavisen* Nyheter.

Se opp for zombier

Her fra fjorårets arrangement Foto: Alexander Føsund

Lørdag blir Karl Johan fylt opp med zombier. Men la deg ikke skremme, det er bare utkledning.

Klikk på bildet for å forstørre.

Lørdag fylles Karl Johan av zombier Foto: wikipedia

SENTRUM: Oslo Zombie Walk er tt arrangement arrangert av den alternative ungdomsklubben Children of the Night. Arrangementet går ut på at man kler seg ut som zombier, hvor man går ned Karl Johan som zombier og feirer det en sosial sammenkomst.

- Dette er et bra alternativ til ungdommen og vi synes at det er utrolig gøy, sier Benedicte N. Bøgwald i ungdomsklubben til Lokalavisen.

Stor interesse

Det er tredje året de arrangerer zombie walk i Oslo og ungdomsklubben vil være tilstede å starte løpet og dele ut kaker, boller og geléhjerne etter paraden.

Meld deg på arrangementet på Facebook

Og interessen har vokst seg stor i løpet av de tre årene de har arrangert dette. På Facebook har over 300 personer meldt seg på og de forventer at enda flere vil ta turen lørdag formiddag.

- Vi var 100 personer første året og interessen har bare vokst. På lørdag forventer vi godt over 300 har kledd seg ut som zombier, opplyser Benedicte N. Bøgwald.

Knipser bilder

Arrangørene skriver på Facebook at dette arrangementet er både sosialt og morsomt for de som liker å "drite seg ut" litt og for folk som liker rollespill og skuespill.

Benedicte Bøgwald sier at de utkledde gjør alt for å ligne mest mulig på en zombie.

- Vi går og kler oss som zombier. Folk stopper og knipser bilder av oss og de syntes at dette er fryktelig morsomt. Spesielt turister er ivrige når vi går nedover Karl Johan.

- Blir de skremt da?

- Neida, men noen unger blir litt skeptiske, avslutter Benedicte N. Bøgwald.

Oslo Zombie Walk starter klokken 15.00 på Trafikanten. (se rute i faktaboksa)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.