RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her poserer villig desemberhunden Gulla.
Her poserer villig desemberhunden Gulla. Foto: Thomas Barstad Eckhoff

Se så søte!

Blindeforbundet lanserte i dag sin nye kalender for 2010. – Dette er den beste hittil, sa generalskretær i Blindeforbundet, Gunnar Haugsveen.

Sporveisgaten 10:– Det har vært en enorm etterspørsel allerede, og det er mange som har ringt oss for å høre når den nye kalenderen kommer. Det synes vi er veldig hyggelig, sa generalsekretær i Blindeforbundet Gunnar Haugsveen, i sin tale under presentasjonen av den nye kalenderen onsdag formiddag i Blindeforbundets bygg i Sporveisgata.

I tradisjon tro er motivene syv til åtte uker gamle valper, så det er ikke så rart at kalenderen selger godt. Men det å få tatt bildene av de små nurkene er ikke alltid like lett.

– Jeg har tatt flere tusen bilder, sier fotograf, Thomas Barstad Eckhoff.

– Det er stor forskjell mellom valpene, noen er lettere å ta bilder av enn andre. Men det er en veldig hyggelig jobb, og resultatet ble også utrolig bra, forteller kalenderkoordinator, Annika Aarstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere