RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Skeid – KFUM direkte her!

2. divisjon begynner med et skikkelig oslooppgjør. Du kan se Skeid mot KFUM direkte her på dittOslo.no.

NORDRE ÅSEN: Det er mange godbiter i vente for de som setter pris på gode lokaloppgjør i oslofotballen. Og allerede i første runde møtes Skeid og KFUM på Nordre Åsen.

De to lagene kommer fra to ulike fjorårssesonger. KFUM har vært i toppen av 2. divisjon i flere år – og til og med luktet på opprykk til nest øverste nivå. Skeid var en tur nedom 3. divisjon i fjor, men rykket rett opp igjen.

Nå skal lagene måle krefter i samme avdeling. Kampstart er klokken 18.00, og du ser matchen i vinduet øverst i artikkelen. Er du på vår mobilversjon, kan du klikke her for å se den i eget vindu.

Skeid best i vinter

Selv om lagene spilte på ulikt nivå i fjor, er ikke Skeid og KFUM ukjent med hverandre. Så sent som i mars møttes lagene til treningskamp på Nordre Åsen. Den gang vant Skeid 3-1. Se høydepunkter fra kampen her!

I seriestarten mønsterer nok KFUM et sterkere mannskap, men trener Ståle Andersen har tidligere uttalt til dittOslo at han tror et opprykk blir vanskeligere i 2014 enn på lenge.

Skeid sikter seg inn mot å etablere seg i 2. divisjon igjen. Det kan dermed bli en hyggelig slutt på karrieren for «Joa» Gundersen, som egentlig skulle legge opp i fjor, men lot seg overtale til en siste sesong i Skeid-forsvaret.

Vi i dittOslo vil følge Skeid og KFUM med direktesending av flere kamper i løpet av sesongen. Første mulighet er i morgen. Kampstart er 18.00 på Nordre Åsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere