RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Vålerengas treningskamper på dittOslo.no


Det blir ikke akkurat Barcelona på Ullevaal, men Vålerenga møter internasjonal motstand i treningskamper i Tyrkia i februar. Se kampene på dittOslo.no.
Det blir ikke akkurat Barcelona på Ullevaal, men Vålerenga møter internasjonal motstand i treningskamper i Tyrkia i februar. Se kampene på dittOslo.no. Foto: Foto: Christian Haksø
Andre uka i februar spiller Vålerenga to treningskamper i Tyrkia. Du kan se begge her på dittOslo.no.

VALLE: Vålerengas eliteserielag skal både til Belek i Tyrkia og spanske La Manga i løpet av årets sesongoppkjøring. Avreise til Tyrkia er allerede om snaue to uker, og da er dittOslo med nedover.

VIF skal spille to treningskamper i Tyrkia, og vi vil vise begge kampene direkte på våre nettsider dittOslo.no. Sendingene produseres i samarbeid med VIF Media.

– Det blir også direkteintervjuer før og etter kampene, og vi satser på enkel kommentering av kampene, opplyser nettsjef Christian Haksø i dittOslo.

Les og se video: Full tenning på Vålerenga-trening 

Japan og Ungarn

Vålerengas to motstandere vil by på god matching, selv om ingen av lagene har kjente navn her i Norge.

9. februar møter Vålerenga Shonan Belmare fra Japan. Shonan spiller på nest øverste nivå i Japan.

13. februar er det ungarske Diosgyor som venter på motsatt banehalvdel. Diosgyor spiller på øverste nivå og er et av de tradisjonsrike lagene i Ungarn. De endte på en 10 plass i serien i 2013.

Kampstart torsdag 13. februar er klokken 14.00.

Følg med på Twitter

DittOslo streamet flesteparten av kampene til Vålerenga 2 i 2. divisjon sist sesong, samt årets siste trening på Valle. Den erfaringen blir god å ha med seg i Tyrkia, og dittOslos nettsjef er optimist med tanke på gjennomføringen.

– Etter hva Telenor og den tyrkiske mobiloperatøren Türkcell opplyser, skal det være god kapasitet på mobilnettet i området der Vålerenga spiller, sier Christian Haksø.

Han lover også mye annet redaksjonelt innhold fra Vålerengas treningsleir på dittOslo.no. Du kan også følge med på Twitter-kontoen @BohemenLive, samt emneknaggen #viftyrkia for mindre oppdateringer underveis.

Les mer om treningsleiren hos vif-fotball.no!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere