Se Vålerengas treningskamper på dittOslo.no

Det blir ikke akkurat Barcelona på Ullevaal, men Vålerenga møter internasjonal motstand i treningskamper i Tyrkia i februar. Se kampene på dittOslo.no.

Det blir ikke akkurat Barcelona på Ullevaal, men Vålerenga møter internasjonal motstand i treningskamper i Tyrkia i februar. Se kampene på dittOslo.no. Foto: Foto: Christian Haksø

Andre uka i februar spiller Vålerenga to treningskamper i Tyrkia. Du kan se begge her på dittOslo.no.

VALLE: Vålerengas eliteserielag skal både til Belek i Tyrkia og spanske La Manga i løpet av årets sesongoppkjøring. Avreise til Tyrkia er allerede om snaue to uker, og da er dittOslo med nedover.

VIF skal spille to treningskamper i Tyrkia, og vi vil vise begge kampene direkte på våre nettsider dittOslo.no. Sendingene produseres i samarbeid med VIF Media.

– Det blir også direkteintervjuer før og etter kampene, og vi satser på enkel kommentering av kampene, opplyser nettsjef Christian Haksø i dittOslo.

Les og se video: Full tenning på Vålerenga-trening

Japan og Ungarn

Vålerengas to motstandere vil by på god matching, selv om ingen av lagene har kjente navn her i Norge.

9. februar møter Vålerenga Shonan Belmare fra Japan. Shonan spiller på nest øverste nivå i Japan.

13. februar er det ungarske Diosgyor som venter på motsatt banehalvdel. Diosgyor spiller på øverste nivå og er et av de tradisjonsrike lagene i Ungarn. De endte på en 10 plass i serien i 2013.

Kampstart torsdag 13. februar er klokken 14.00.

Følg med på Twitter

DittOslo streamet flesteparten av kampene til Vålerenga 2 i 2. divisjon sist sesong, samt årets siste trening på Valle. Den erfaringen blir god å ha med seg i Tyrkia, og dittOslos nettsjef er optimist med tanke på gjennomføringen.

– Etter hva Telenor og den tyrkiske mobiloperatøren Türkcell opplyser, skal det være god kapasitet på mobilnettet i området der Vålerenga spiller, sier Christian Haksø.

Han lover også mye annet redaksjonelt innhold fra Vålerengas treningsleir på dittOslo.no. Du kan også følge med på Twitter-kontoen @BohemenLive, samt emneknaggen #viftyrkia for mindre oppdateringer underveis.

Les mer om treningsleiren hos vif-fotball.no!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.