RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seier i Forum

Selv uten trener Aki Mykkänen i boksen stoppet Furuset endelig tapsrekka med seier mot Trondheim i Forum.

Furuset Forum: Furuset sikret seg sin fjerde seier for sesongen denne søndagen. Etter tre strake tap gjorde det godt å holde kampen ut mot bunnlaget Trondheim. Det er jo ett av de lagene Furuset har kalkulert å ta poeng fra dersom håpet om kvalikplass skal forsvares. I og med at hovedtrener Aki Mykkänen var utestengt fra boksen etter dårlig oppførsel fra Stavanger-kampen var det assistenttrener David Livingston som ledet laget denne gangen.
Sånn er det, men jeg fikk jo tilgang til laget i pausen. Uansett er det på trening grunnlaget legges, sier Mykkänen. Han er meget godt fornøyd med seier.
Alle poeng er viktig for oss, om de kommer nå eller etter jul er det samme, bare de kommer, sier han med en litt fleipete tone.

Lærte av Asker

Furuset startet bra og viste tydelig de ville mye denne kampen. Trønderne fikk kjørt seg den første perioden, spesielt da «finske-rekka» var på isen.
Vi har for vane å starte bra, og i denne kampen fikk vi også uttelling på sjansene. Dessverre hangler vi i 2. periode, noe som også er vanlig for oss, sier Mykkänen. Furuset taper nemlig 2. periode 0-1 etter at det sto 3-0 til hjemmelaget i den første hvilen.
Jeg liker veldig godt at vi klarer å heve oss igjen i siste perioden. Der har vi nemlig sliti mye før. Enten har vi en god følelse eller så klarer vi ikke å henge med i det hele tatt, men i dag gikk de vår vei, sier han fornøyd.
Vi lærte mye av kampen mot Frisk Asker da vi tapte etter å ha ledet 2-0, avslutter han.

Keeperne vinner kampen

Aki Mykkänen er imidlertid betenkt i forhold til stallen.
Vi er meget sårbare nå som vi har noen skader. Antallmessig er det helt greit, men spørsmålet er jo om de som kommer inn holder nivået så vi klarer å vinne kamper, sier han. I kampen mot Trondheim debuterte for eksempel 16 år gamle Daniel Sørvik i UPC-ligaen.
Det er fint å få med noen unge spillere på laget, men det er klart at vi ikke kan forvente så mye av dem enda, sier Mykkänen. Furuset har i hvert fall ingen problemer på keeperplassen. Søndag var Lage Knutsens første kamp i Furuset-buret og han ble kåret til lagets beste spiller.
Nå har vi to meget gode keepere. Slik som dagens hockey fortoner seg er jo det den viktigste spilleren på laget. Med to så gode keepere kan vi vinne kamper, sier han fornøyd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere