RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seier og tap for BSK

Gleden ble kortvarig for BSKs innebandyherrer.

Bekkelaget: Lørdag slo BSK-gutta til med sesongens første seier. Sagene ble slått 75 etter perioderesultatene 21, 22 og 32. Etter iherdig kjemping var det en fullt fortjent seier til hjemmelaget. I mål stilte BSK med Jon Henry Marthinsen, som har spilt i Gjelleråsen under BSKs trener Tobias Härnlund. Vi skulle tatt sesongens første seier forrige helg, da det ble 1010 mot Slevik. Tidligere har vi sluppet inn altfor lette mål. Vi har scoret sekssju mål i hver kamp, og det burde vært nok til å vinne, sa Härnlund etter kampen.

Med to poeng passerte BSK Sola på tabellen. Rogalendingene var motstander i Høyenhallen i går, og med nok en seier ville BSK hatt mulighet til å hente inn lagene over nedrykksstreken. Men Sola vant 76 og henviste hjemmelaget tilbake til jumboplassen.

Jeg tror nok toget har gått for oss nå. Vi hadde en rekke personlige feil, og laget spilte med nervene utenpå trøya, sa BSKs styreleder Odd Henning Arntzen.

BSK spilte seg fram til en rekke sjanser, men uttellingen var dårlig. BSK lå under 13 etter første periode, spilte 33 i midtperioden, og klarte ikke å hente inn mer enn ett mål de siste tyve minuttene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere