RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seieren glapp for Njård

Njård ledet med tre mål mot Sola før pause. Så var det slutt på moroa. Den siste halvtimen ble tung, og Njård tapte til slutt 29-24.

Makrellbekken: Vi er for dårlige i ankomstfasen mot Sola, og det gjør at vi kommer på etterskudd etter pause, sier trener Henrik Wilhelmsen.
Sjefen fikk se at jentene sine "bare" fikk med seg ett poeng fra helgens dobbeltkamp. Lørdag ble det poengdeling 21-21 mot Stavanger.
Det var litt surt, for vi brant veldig mange sjanser i den kampen. Blant annet bommet vi to ganger alene med keeper de siste tyve sekundene, forteller Wilhelmsen.
Så ett poeng på to kamper er i underkant av hva du er fornøyd med?
Det er ett poeng for lite, svarer Wilhelmsen.
I søndagens kamp mot Sola hadde Njård god kontroll lenge. Etter tyve minutter ledet vertene med tre mål.
Vi styrer kampen fra start, og er gode defensivt. Hadde vi satt sjansene våre så kunne vi fort ha ledet med fem-seks mål, mener Wilhelmsen.
Isteden begynte det å butte i mot. Sola rykket som kjent ned dra eliteserien forrige sesong, og hadde et par spillere med solid erfaring fra det høyeste nivået.
Både Linda Næsheim og Susann Jørandstad har vært med i toppen i mange år, og det er klart at deres rutine ble viktig for Sola. Vi har ingen skikkelig rutinerte spillere, som kan ta tak når det butter i mot, sier Wilhelmsen.
Sola avgjorde kampen midtveis i andre omgang. På stillingen 15-16 scoret ikke Njård i løpet av de neste ti minuttene, og dermed rykket jentene fra Stavanger i fra til 15-21.
Da var løpet kjørt for Njård, som til slutt tapte 29-24.
I går (onsdag) spilte Njård sin tredje kamp i løpet av fem dager. Motstander var tabelljumbo Skrim på Kongsberg, og med seier ville Njård ta et langt skritt bort fra nedrykkskampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere