Gå til sidens hovedinnhold

Sekkeløp og superstjerner

Alt som kunne krype og gå så ut til å ha funnet veien til Ellingsrud senter og Ellingsruddagen siste lørdagen i mai.

ELLINGSRUD: Værgudene spilte på lag med arrangørene for den årlige Ellingsruddagen. Senteret var fullt av sommerkledde og isspisende mennesker.

Men det var selvfølgelig ikke bare sola som trakk folk ut av husene sine. Senteret var fylt til randen av boder og aktiviteter, og hele nærmiljøet bidro til å gjøre dagen best mulig.

Koordinator og leder for Frivillighetssentralen, Monika Ustad gikk rundt med et stort smil om munnen og virket veldig fornøyd.

- Vi har nok et bedre underholdningsprogram en noen gang. Her blir det underholdning for alle og enhver.

Aktiviteter

Det er mye å se på. Over alt foregår det forskjellige aktiviteter. Taekwondogruppa instruerer interesserte i diverse fikse knep, mens speidergruppa lager pinnebrød. Mange tar seg en tur i hoppeslottet, mens noen velger å delta på sekkeløpet. Og nede på gressplenen står det en gjeng og gjør merkverdige øvelser.

- Vi driver med qigong som er en flere tusen år gammel helsebringende pust- og bevegelsesteknikk fra Kina, sier instruktør Bjørn Engstrøm.

Superstjernetendenser

Videre forklarer han at qigong går ut på å bevege kroppen på en måte som kan ha en meditativ virkning. Alle er velkomne til å prøve ut. Så er det tid for noe som for mange er dagens høydepunkt. Det blir nærmest trengsel foran scenen idet de første deltakerne på "Supa star" inntar platået og setter i gang med imponerende breakdancing.

Deretter høster åtte år gamle Marielle stor applaus når hun entrer scenen og synger feiende flott. Alle deltakerne får god støtte hos publikum, og både tilskuere og deltakere ser ut til å storkose seg i det fine været på Ellingsrud.

Reklame

NÅ: Milrab har oppdatert salget med sportsklokker og Oakley