Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

seks i farta

Bent Kvalvik: Den kunne vært bedre, rent estetisk. Det er et veldig lappete underlag for oss som sykler. Jeg pleier egentlig ikke å ta denne veien.
Bent Kvalvik: Den kunne vært bedre, rent estetisk. Det er et veldig lappete underlag for oss som sykler. Jeg pleier egentlig ikke å ta denne veien.

Bjørn Thevik: Det hadde vært veldig fint om den var bilfri. Egentlig gjør ikke denne gata meg så veldig mye, men det er ikke den fineste gata akkurat.

Bjørn Thorvaldsen: Jeg skulle ønske det ble trikk her igjen! Det er jo et veldig fint område, men akkurat her kunne det vært gjort litt mer, synes jeg.

Gunnhild Holen: Den er forferdelig dårlig, særlig å sykle på. Det er egentlig ikke mer å si, de burde virkelig fjerne trikkeskinnene her.

Hilde Olsen: Det er ikke bra i det hele tatt, jeg synes egentlig ikke det har vært det de siste 10 åra. Jeg sykler, og da må man være ekstra obs, det burde vært et bedre underlag.

Lena Christensen: Jeg bor her, så jeg er veldig plaga av denne gata. Jeg skulle ønske de omdirigerte bussene til en annen gate, og laget noen cafeer med bord her.

Hva synes du om Arendalsgata?:


Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!