RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seks menn tatt med prostituerte


 
 
Seks menn har så langt fått forelegg på 8.000-9.000 kroner etter å ha blitt tatt med prostituerte i Oslo., mens 21 nigerianske kvinner er pågrepet uten lovlig opphold.

Bortsett fra familiefaren som var den første som ble tatt natt til 2. januar, har samtlige som er ilagt forelegg, erkjent sexkjøp. Fem av mennene er pågrepet i bil i Oslo sentrum. Fire hadde avtalt sex med øst-europeiske prostituerte, to av kvinnene var etnisk norske.

Politiet har gått kraftig ut mot horekundene etter den nye loven som forbyr kjøp av sex ble innført 1.januar i år. Og det er nettopp disse spanerne som har tatt de fleste horekundene.

Etter forbudet mot sex ble innført, er ikke det prostituerte å se i Oslos gater lenger. Politiet kan dermed konsentrere seg om innemarkedet, og de har aksjonert mot flere leiligheter uten pågripelse av kunder. Men politiet har derimot pågrepet 21 nigerianske kvinner.

Vi har hentet inn 21 nigerianske kvinner som ikke har lovlig opphold her i landet, sier Øyvind Nordgaren til Aftenposten.

11 av dem er satt i forvaring i påvente av uttransportering etter å ha fått avslag på søknad om opphold eller asyl. De øvrige ti har søkt om asyl og er dimittert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere