RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seks tatt med narkotika


Politiet tar rett som det er narkotikamisbrukere i Manglerud krets.
Politiet tar rett som det er narkotikamisbrukere i Manglerud krets.
Manglerudpolitiet overrasker stadig narkotikamisbrukere i distriktet, både innendørs og utendørs.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: I politiloggen for tirsdag til torsdag er det overvekt av narkotikasaker, men også en del ulykker.

Tatt med hasj

HOLMLIA: Tirsdag formiddag ble to menn i tredveårene pågrepet av politiet, etter at det ble tatt beslag i en del hasjplanter i en leilighet de befant seg i.

Overrasket tyv

DAL/BRENNA: Tirsdag klokken 14.30 fikk politiet melding om innbruddsforsøk i Avlangsrudveien. Melder oppdaget en innbruddstyv på vei inn i et hus, men tyven løp fra stedet og var borte før politiet rakk å ankomme stedet.

Les også: Pågrep talentløse øltyver

Mye hasj på Hauketo

HAUKETO: Klokken 19 sist tirsdag observerte politiet kjøp/salg av narkotika ved Hauketo stasjon, og da de ville kontrollere en 40 år gammel mann oppsto det et basketak. Mannen ble pågrepet og kjørt i sentralarresten. Like etter observerte en politipatrulje noen gutter som røykte hasj på Hauketo, og to gutter på 19 år ble anmeldt for besittelse av narkotika.

Vondt etter kræsj

BRYN: Onsdag i 12-tiden oppsto det en trafikkulykke mellom to biler i Østensjøveien, ved rundkjøringen ved Bryn senter. En 44 år gammel mann hadde smerter og ble tatt hånd om av ambulansepersonell, mens en 29 år gammel mann fikk førerkortet inndratt og ble kjørt til legevakten.

Les også: Mindre krim, men flere bilulykker i kulda

Kjørte ulovlig

KLEMETSRUD: Natt til torsdag stanset politiet en bil i utadgående fil av E6. Den 39 år gamle sjåføren hadde ikke gyldig førerkort og heller ikke forsikring. Bilen ble derfor avskiltet og hentet av Viking, mens mannen ble fotgjenger.

Tatt med narkotika

LOFSRUD: Natt til torsdag stanset og kontrollerte politiet en person i Brunas vei. På den 34 år gamle manen ble det funnet mindre mengder narkotika og han ble derfor anmeldt for forholdet.

Les politiloggen fra hele Oslo her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere