*Nettavisen* Nyheter.

Sekser til Slemdal skolerevy

Det er ikke bare de videregående skolene som kan skilte med revyer. På Slemdal skole er det blitt en tradisjon at 7. klasse setter opp musikalsk revy for foreldre og naboskoler.

Slemdal: For åttende gang setter syvendeklassingene ved Slemdal skole opp musikalsk revy. Elevene har holdt på siden i høst, da de gikk sammen i grupper. Sang, dans, musikalske sketsjer og skuespill - alt lager de selv.
Dette er elvenes eget verk, og det er imponerende hvor oppdaterte og opptatte elevene er. Osama Bin Ladens møte med George W. Bush forandrer verden. Det gjør også fantasifortellingen om Hitler i "Den gale mannen og en annen historie".
Innlevelsen er stor når elevene tar publikum med til planleggingen og gjennomføringen av Nokas-ranet i sketsjen om "Dan, Thomas og Magne". I " Hekta på McDonalds for ever", "Helsestudio-mania" og "Såga om Britney Spears" viser elevene stor samfunnssatire og skuespillertalenter.
Med enkle midler er dette blitt en 1 1/2 times imponerende fremføring av flotte elever som trives med hverandre på scenen. Under avslutningsnummeret går stemningen i taket når gutta spretter vrikkende inn på scenen i sorte skinnjakker og brylkrem i håret og swinger med jentene til musikk fra Grease!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.