*Nettavisen* Nyheter.

Selger andelsbrev

Søndre Aas gård starter nå salg av andelsbrev for å skaffe penger til bygging av innendørs ridehus.

HOLMLIA: Vi håper at folk i området har følelser for gården og støtter opp om denne kampanjen, sier Hege Bakke, ridelærer på gården.
Søndre Aas gård har allerede fått én million kroner fra Oslo kommune til bygging ridehus til blant annet terapiridning. Men de mangler fortsatt én million kroner for å realisere prosjektet.
Nå starter stallgjengen og venneforeningen en massiv kampanje for å skaffe til veie de siste pengene. Et av tiltakene er salg av andelsbrev pålydende 200 kroner.
Stallgjengen skal kjøre rundt i borettslagene med hest og kjerre for å selge andelsbrev, forteller Hege Bakke.
Stallgjengen arrangerer også tertittridning i helgene for barn mellom 3 og 9 år og har åpen kafé i stabburet med vafler og kaffe. Søndre Aas gård håper å få med seg det lokale næringslivet ved å selge reklameplasser i ridehuset. Det er også søkt om tippemidler til byggingen. Tildelingen av disse midlene skjer en gang i løpet av våren.
Stallgjengen og venneforeningen legger ned en stor innsats for å få dette til og vi håper å starte byggingen neste høst eller vinter, sier Hege Iversen, miljøarbeider på Søndre Aas gård.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag