RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Selger brukt fritidsutstyr

Våren er her og på Nøklevann skole betyr det sportsmarked. Det arrangeres lørdag 22. april.

Bøler: Sportsmarkedet er et arrangement som skolen og foreldrearbeidsutvalget (FAU) ved Nøklevann skole står for sammen.

Vi vil skape et miljø og en samlingsplass for alle som på en eller annen måte er involvert i skolen eller i nærmiljøet på Bøler, sier Line Småstuen Haug, på vegne av sportsmarkedgruppa i FAU.

Billig penge

Barn vokser ut av fritidsutstyret lenge før det er slitt. Å kjøpe nytt hver gang kan bli en dyr affære.

Tanken bak sportsmarkedet er derfor at man gjennom et slikt marked skal kunne bidra til å fordele pent brukt utstyr til en billig penge.

De som ønsker skal kunne levere inn fritidsutstyr som så selges til en forhåndsbestemt pris av arrangøren. Det er primært utstyr rettet mot barn, som for eksempel sykler, ski, skøyter etc., sier Haug.

Kommisjon

Av summen blir det tatt 20 prosent i kommisjon til selve driften av markedet. Den resterende summen blir så utbetalt til dem som har innlevert utstyr, om utstyret er blitt solgt.

Hvis ikke må dette utstyret hentes igjen. Det som ikke hentes av utstyr eller penger tilfaller FAU, avslutter Haug som miner om at de selvfølgelig også har kafé under arrangementet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere