RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Selger mest frukt og grønt i Norge


Butikksjef Remi Velta på Kiwi i Bygdøy Allé selger mer frukt og grønt enn alle andre butikker i kjeden.
Butikksjef Remi Velta på Kiwi i Bygdøy Allé selger mer frukt og grønt enn alle andre butikker i kjeden. Foto: Foto: Kiwi
Folk i Bygdøy allé elsker frukt og grønnsaker. I alle fall hvis vi skal dømme etter salgstallene hos Kiwi-butikken i gata.

FROGNER: Det er mulig folk på vestkanten er litt sunnere enn i resten av landet. Kiwi-butikken i Bygdøy allé er i alle fall den butikken som selger mest frukt og grønnsaker av alle kjedens 589 butikker i Norge.

– Butikken topper listen i frukt og grønt-salg uke etter uke. 16% av den totale omsetningen legges igjen i frukt- og grøntavdelingen. Dette er skyhøyt! sier pressekontakt Kristine Arvin i Kiwi til dittOslo.

Landsgjennomsnittet er på cirka 10 prosent. Dermed bruker folk på Frogner mye mer av matpengene sine i frukt- og grønnsaksdisken enn andre.

Vanlig på vestkanten

Kristine Arvin i Kiwi bekrefter at trenden med godt salg av frukt og grønt på vestkanten ikke bare gjelder i butikken i Bygdøy allé.

– Butikkene i Oslo vest selger generelt mye frukt og grønt, men KIWI Bygdøy allé har tronet på toppen uke etter uke nå, sier hun.

Les også: Denne butikken trimmer sykefraværet ned

Gøy med grønt

Butikksjef Remi Velta synes det er gøy å utmerke seg på statistikken, men han understreker at han er mest opptatt av å selge varer og ha fornøyde kunder. Likevel har han noen tanker om hva han lykkes spesielt godt med.

– Vi er veldig bevisst på å ha god kvalitet på varene, så det kan nok være en sammenheng der. Og vi scorer høyt på varetrykk, sier han.

Velta sier også at han personlig synes det er gøy å jobbe med frukt og grønt.

– Jeg kjenner ikke rutinene i andre butikker, men jeg ser at vi har høy kvalitet, så det er tydelig at vi gjør noe riktig, sier han.

Sulten på noe grønt? Se vår guide til seks gode grønnsakssjapper!
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere