RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Selger og masserer

På Drengestua på Årvoll gård jobber Edit Bø og Rigmor Saksen. De to damene selger alt mellom himmel og jord. Det er også mulig å få massasje for de som stikker innom stua.

Årvoll: De to damene startet opp driften for snaue tre år siden. Om lag 75 personer leverer varer de selv har laget til de to damene som så selger det videre.
Inspirasjon
- Det kommer inn mange fine ting. Folk kommer hit og får inspirasjon. Så drar de hjem og lager noe selv. Dette er en flott måte å få folk til å stole på seg selv, samtykker de to damene som også tilbyr massasje i stua.
- Massasjen vi tilbyr er for den vanlige mannen i gata. Vi vil at folk skal se naturligheten i å få en massasje, fortsetter Bø og Saksen.
De som ønsker å levere noe de selv har laget og selge det i stua, eller ønsker en massasje, kan kontakte Edit Bø på: 41 25 08 48, eller Rigmor Saksen på: 91 88 83 05.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere