Gå til sidens hovedinnhold

Selger Oslofjordens kanskje beste utsikt

18 millioner kroner koster denne utsikten fra en bolig på Ulvøyas vestside.

ULVØYA: Den 300 kvadratmeter store boligen ligger i Måkeveien 58 på Ulvøya. Megler Kim André Krabbe forteller om formidabel interesse for boligen bare få dager etter at den ble lagt ut for salg med en prisantydning på 17,9 millioner.

– Det er beliggenheten, den er bare helt hinsides, sier megleren og legger til at dette kan være Oslofjordens beste beliggenhet.

– Dette er virkelig indrefilet. Man har utsyn overalt, til Bunnefjorden, til Holmenkollen, overalt. Du har sol fra tidlig morgen til klokka er elleve om kvelden på St. Hans. På sommeren har man orkesterplass til onsdagsseilasen som jo er et morsomt skue. Samtidig har man nærhet til byen og servicetilbud, sier Krabbe.

SE HVA BOLIGENE I DITT OMRÅDE BLIR SOLGT FOR

Strandparsell

Boligen har vært i én families eie i lang tid og bærer preg av en noe utdatert stil.

– Huset er godt vedlikeholdt og i god stand, men kjøper må påregne kostnader hvis man ønsker moderne standard, sier Krabbe, og legger til at hvis man ønsker kan man leie ut halvparten av boligen.

– Dette er en tomannsbolig så det er gode utleiemuligheter, sier han.

Med til huset hører også en liten strandparsell.

SE HVILKE BOLIGER SOM ER TIL SALGS I OMRÅDENE EKEBERG, BEKKELAGET, NORDSTRAND OG SØNDRE NORDSTRAND

Stor interesse

Det er visning på Måkeveien 58 førstkommende helg.

– Vi meglere merker fort om vi har truffet i forhold til objektet og pris. I dette tilfellet har vi truffet godt. Det har vært enorm interesse. Så det blir spennende å se til helgen hvordan visningen blir, sier Krabbe.

Dette er virkelig indrefileten.


Kim Krabbe. (Foto: Privat)

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto