RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Senior-lopper


Syden-kjole: Søndag formiddag var Else Sofie Bjøreng på lappemarked på Krystallen seniorsenter. Samme kveld dro hun på 14 dagers Syden-tur i denne kjolen som hun sikret seg for en 50-lapp.
Syden-kjole: Søndag formiddag var Else Sofie Bjøreng på lappemarked på Krystallen seniorsenter. Samme kveld dro hun på 14 dagers Syden-tur i denne kjolen som hun sikret seg for en 50-lapp.
Se så flott jeg ble! Denne kjolen går rett i kofferten når jeg drar til Syden i kveld, sier Else Sofie Bjøreng.

Lambertseter: Også fikk jeg den for bare en 50-lapp.

Hvor vi møtte den godt voksne damen? Jo da, på loppemarkedet til Krystallen seniorsenter på Lambertseter.

En gang i året, enten på våren eller høsten en det senior-loppemarked her. Ikke av de aller største hvor folk står i kø, og hvor det har vært samlet lopper gjennom hele året. Men nok å titte på både ute og inne. Og så selvfølgelig - kafeteriaen. Ingen loppebesøk uten bevertning med kaffe og kake og en prat med kjente og ukjente.

Seniorsenteret er vårt annet hjem, og her gjør vi mye rart. Men vi har ikke all verdens av penger, så inntekter fra loppemarkedene kommer godt med, sier Reidun Toftesund som gjerne kunne sett et noe større besøk. Flere pleier det jo å være her på julemarkedene.

De flittige damene fortsetter ufortrødent sitt salgsarbeid mens Else Sofie Bjøreng, som for øvrig er en av de trofaste på senteret, leter videre. Kanskje jeg finner et par sko også?


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere