RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seniorakademiets aktiviteter

I en årrekke har Majorstuen/ Frogner Seniorakademi levert en rekke tilbud til engasjerte seniorer.

Majorstuen: Akademiet holder foredrag over alle mulige temaer og har faste samlinger hver måned. Kunst og kultur er blant de mest populære temaene for foredragene.
Ademiet har et nært samarbeid med Deichmanske bibliotek på Majorstuen. Brit Rekdal, som jobber på biblioteket, er primus motor for akademiet. Hun har jobbet med akademiet siden oppstarten for 10 år siden.
Det er Per Lippestad som har æren av at akademiet kom så godt i gang, forteller Britt Rekdal. Lippestad var den gangen leder for bydelsutvalget. Akademiet er kommet i stand takket være et nært samarbeid mellom bydelen, eldrerådet og Deichmanske bibliotek.

Sentralt på Majorstuen

Akademiet holder jevnlig forelesninger i Misjonskirkens lokaler sentralt på Majorstuen.
Vi leier lokale der, men er ikke en del av menigheten ellers, understreker Rekdal. Lokalene er store, så vi har alltid plass til alle som vil være med, forteller hun.
Lokalene har heis, så det er enkel tilgang for også dem som er dårlige til beins, legger hun til.
Søt musikk
Akademiet samarbeider med Musikkhøgskolen, og hvert eneste møte blir åpnet med levende musikk.
Det høyner kvaliteten og gir en fin stemning, forteller Rekdal. Akademiet har møte én gang i måneden. Fast møtedag er den andre tirsdagen i måneden klokka 11.00. Informasjon om akademiet og hva som står på programmet finner du på bibiloteket eller bydelens hjemmesider. Noen eldresenter vil også ha informasjonsbroskyrer.

Rom for nye medlemmer

Har du lyst til å bli medlem eller delta på et møte? Årsavgiften er på 250 kr, og da kan du delta på alle forelesninger du måtte ønske.
Du trenger ikke å være medlem for å delta. Ikke-medlemmer betaler 50 kroner pr møte.
Det er bare å møte opp, forteller Rekdal. Akademiet er primært for seniorer fra 60 år og oppover, men alle som vil, kan delta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere