RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fast interiør i 20 år. Kanksje på tide å bytte ut denne?
Fast interiør i 20 år. Kanksje på tide å bytte ut denne?

Seniorsenter søker fresht interiør

De eldre på Frogner-Skillebekk seniorsenter på Schafteløkken ønsker hjelp fra kreative , gavmilde sjeler i nabolaget for å oppdatere interiøret.

SCHAFTELØKKEN: Gerd Grøndahl, Tore Gann og daglig leder Kjerst Engh på Frogner- Skillebekk Seniorsenter har et ønske:

- Vi trenger forslag til hvordan vi kan få det enda mer attraktivt, sier ny representant for brukerrådet, Gerd Grøndahl, som påpeker at det mildt sagt er et noe utdatert og nedslitt interiør inne i det flotte gamle huset på Schafts plass 3.

- Vi vil gjerne heve standarden, også for dem som leier lokalene til private selskaper,. derfor trenger vi nye møbler, og en ny litt fresh stil, fortsetter hun.

Utdatert

Det skal ikke mye til for å se at interiøret, og den mildt sagt blandede stilen, trenger en salig opprydding. Det er nemlig ikke slik at man skal gå på eldresenter å føle seg som på en institusjon, mener de tre engasjerte personene.

- Vi har desverre ikke budsjetter til å bytte ut interiører, sier Kjersti Engh, som håper på at fasjonable interiørarkitekter, møbelforretninger og andre lokale næringsdrivende ser anledningen til å hjelpe til med råd, og materiale til en billig penge. Det har vært gjort lite med interiøret i huset på de siste 20 årene, forteller hun.

Unge eldre

Dagens 65-åringer gjør ikke det samme som før, og Gerd og Tore mener de må lokkes til eldresentre på nye måter.

-Det er jo mange som heller velger å gå på cafe, enn å gå på det lokale eldresentert, sier Gerd og håper på at et litt mer moderne utseende kan øke lysten for alle unge eldre å ta en tur innom..

- Dette er et hus med sjel. For å få yngre pensjonister hit vil også interiøret bety noe, sier daglig leder med et smil.

- Vi tar imot all hjelp, sier Tore som håper på stor giverglede.

Så alle som brenner inne med ideer, eller konkrete gaver, det være seg i møbler, gardiner, lamper-det aller meste, er det bare å ta kontakt med Lokalavisen eller Kjersti Engh på 22 43 01 29

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere