*Nettavisen* Nyheter.

Senka Buljan til Fjellhammer

TIL FJELLHAMMER: Senka Buljan forlater Nordstrand til fordel for Fjellhammer. Foto: Foto: Solfrid Therese Nordbakk

Senka Buljan (31) og Nordstrands håndballdamer har blitt enige om avslutte samarbeidet, nå har Buljan skrevet under for Fjellhammer i 2. divisjon.

NORDSTRAND: - Kroppen min orket ikke å trene så mye som jeg har gjort lenger, så derfor var egentlig meningen at jeg skulle slutte å spille håndball, sier Senka Buljan.

Men da det ble kjent at 31-åringen skulle legge opp kom det noen telefoner fra andre klubber. Blant andre fra Dalibor Sedjak, som har tatt over Fjellhammer etter at han ikke fikk fortsette i Njård.

- Jeg har hatt Dalibor som trener i Njård, og jeg liker han veldig godt. Så da tenke jeg at det kunne være gøy å prøve Fjellhammer, sier Senka.

Med både skole og jobb ved siden av håndball ble belastningen for stor for 31-åringen, som scoret 51 mål for Nordstrand i Postenligaen denne sesongen.

LES OGSÅ: Senka Buljan til Nordstrand

- En ting er liksom hvis du er proff og får bra betalt for å spille håndball, men når man må jobbe ved siden av så mye trening blir det tøft, sier Senka.

NIF mister mange

Med Senka ute av dørene i Nordstrandhallen, så begynner det å bli tynt i rekkene hos de hvite og blå.

LES OGSÅ: Nordstrand banket Fredrikstad med 21 mål

Fra før har Vilde Ingstad (Oppsal), Christina Solheim Andersen (lagt opp), Kathrine Sæthre (Stabæk) og Julie Tengelsen (Stabæk) blitt borte av ulike årsaker.

Foreløpig har NIF erstattet spillerne med jenter fra egen junioravdeling.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.