RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FORBANNET: Trener Arne Senstad var langt i fra fornøyd med jentene sine selv om det ble seier mot Skrim i seriepremieren.
FORBANNET: Trener Arne Senstad var langt i fra fornøyd med jentene sine selv om det ble seier mot Skrim i seriepremieren. Foto: FOTO: Arild Jacobsen

Senstad raste etter 6-målsseier

Trener Arne Senstad sparte på rosen selv om håndballdamene til Oppsal enkelt vant 33-27 borte over nyopprykkede Skrim i seriepremieren i Kongsberghallen.

KONGSBERG: - Jeg er drit misfornøyd. Rett og slett forbanna, sier Arne Senstad.

Akkurat det høres kanskje litt rart ut når du leder ett lag som har reist land og strand rundt de to siste sesongen, og tapt mot stort sett alle i eliteserien.

LES OGSÅ: Sånn har du ikke sett Oppsals damer før

Nå fikk Oppsal endelig en seier, likevel var Senstad misfornøyd.

- Jeg har høyere ambisjoner med Oppsal enn å slå det som kommer til å være bunnlaget i eliteteserien med seks mål på bortenane, sier Senstad.

Mye å gå på

Nå skal det sies at Oppsal hadde bra kontroll på Skrim. Bortsett fra de første fem minuttene hvor vertene ledet 4-2.

- I spillet ser jeg tild tider at det er divisjonsforskjell, men foran mål gjør vi utrolig mye rart. Vi tar alt for mange dumme avslutninger og løsninger,, mener Senstad.

På plusskontoen finner vi den nye strekspilleren Vilde Ingstad (eks. Nordstrand). Råsterk og uredd puttet hun på sju ganger, og var svært delaktig i at Oppsal dro fra til 18-13 til pause.

LES OGSÅ: Oppsal kickstartet sesongen

Sikker og god var også den nye venstrekanten Anne Kjersti Suvdal (elks. Viborg). Ni scoringer ble det , og hun satte fem av straffekast.

Kaptein Izabela Duda var flink til å finne Ingstad på streken, men skuddarmen var ikke riktig innstilt. Tre mål på ti forsøk er ikke vanlig kost der i gården.

Lakk som en sil

Oppsal vant til slutt greit 33-27, men avslutningen på kampen bør gå i glemmeboka. På de siste åtte minuttene scoret Skrim sju mål, og det gjør man ikke ustraffet mot de andre lagene i eliteserien.

LES OGSÅ: Landslagsspiller fra NIF til Oppsal

- Er vi ikke bedre enn dette her, så havner vi nede i sumpa denne sesongen også, sier Senstad.

Forsvarsspillet var blekt.

- Vi slipper inn 27 mål mot Skrim, som helt sikkert kommer til å ligge helt i bunnsjiktet. Det er for dårlig, sier Senstad.

Keeper Marie Sundfør Tømmerbakke reddet åtte baller i løpet av 60 minutter.

- Vi er ikke i nærheten der heller, sier Arne Senstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere