RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

12. oktober åpner Obos sitt aller største senter her på Lambertseter.
12. oktober åpner Obos sitt aller største senter her på Lambertseter.

Senteråpning i sikte

Om syv måneder og tolv dager åpner dørene til et nytt senter på Lambertseter.

LAMBERTSETER: På innsiden av det nye senteret er det hektisk aktivitet, og ifølge eiendomssjef i Obos forretningsbygg, Synnøve Sterri, går alt etter skjema.

– Vi er i rute og åpningsdato for det nye senteret er 12. oktober, forteller Sterri.

Full gass

Den 12. oktober åpner ikke bare dørene til et nytt handlesenter og et parkeringshus med plass til nærmere 800 biler. Også det nye ressursbiblioteket og Symra kino i ny drakt skal stå klare til åpningsdatoen. Prosjektleder i Skanska, Alf-Olav Bjørtuft, kan fortelle at det er hektisk byggeaktivitet inne i senteret. – Det er full gass nå, og vi har bra kontroll. Gang og vegger er oppe. Vi har kommet langt med tømmerarbeidet og er i gang med maling og flislegging, forteller prosjektlederen.

Butikkene

Det er klart at det nye senteret får vinmonopol, en stor Meny-butikk, Clas Ohlson og Hennes & Mauritz. Synnøve Sterri vil ikke røpe altfor mye, men kan fortelle at det kommer et stort, flott serveringssted inne på senteret som heter Jordbærpikene. – Og så kan jeg fortelle at det kommer en spennende interiørbutikk som heter Annen Etage, røper hun. Nordstrands Blad er lovet en smugtitt inne i det nye senteret og kommer tilbake med en bildereportasje fra befaringen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere