RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

September = tid for lopper!


Ta turen til Huseby, Slemdal, Voksen eller Huseby og shop med god samvittighet! Arkivfoto
Ta turen til Huseby, Slemdal, Voksen eller Huseby og shop med god samvittighet! Arkivfoto
Alle loppeentusiaster: Sett av neste helg!

Ullern/Vestre Aker: Loppesesongen er i gang for fullt! 22. og 23. september kan du sikre deg mange gode kjøp i våre bydeler. Da går nemlig både Lysejordet, Slemdal, Voksen og Husebys loppemarkeder av stabelen.
"Foruten en fantastisk bokavdeling, klær, husgeråd og møbler har vi en velkjent auksjon. Her har det gått bilder av Chagall og kopier av Toulouse-Lautreck, antikviteter og lignende. Posesalg før stengetid søndag. Kaffeteria og lotteri" frister Lysejordet.
"Stort og variert loppemarked med tradisjon for å ha meget gode varer. Antagelig byens beste! Auksjon lørdag kl 12.30," opplyser Slemdal.
"Det største og beste i byen! Kafè med byens beste boller, pølser og popkorn, sukkerspinn og kaker. Alt i møbler, antikviteter, klær og ting fra byens mest velutstyrte loft og kjellere. Her er det høy kvalitet og mange godbiter! Loppemarkedet har et meget godt utvalg, og tilgangen på lopper er så stor at vi fyller på lopper begge dager," sier Voksen.
"Velkommen til en trivelig helg med spennende lopper! Gled deg over stemningen, og nyt våre gode, hjemmebakte kaker! Vi arrangerer et av de største loppemarkedene i Oslo. Vi har avdelinger for kjøkken, klær, sko, vesker, møbler, sportsutstyr, barneklær, utstyr, elektro, bøker, musikk, lamper og rarieteter. Vi serverer hamburgere, pølser, kaker, boller, vafler, kaffe og brus," frister Huseby. Loppemarkedene har åpent fra 10.00-16.00 lørdag 22. og mellom 12.00 og 16.00 søndag 23. Husebys loppemarked åpner 11.00 på lørdagen. Så da er det bare å velge og vrake!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere