RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holmlia, her ved keeper Kristin Haugen og back Beate Olsen, hadde få problemer med å slå Akerselva i den første semifinalen i NM.
Holmlia, her ved keeper Kristin Haugen og back Beate Olsen, hadde få problemer med å slå Akerselva i den første semifinalen i NM.

Ser allerede mot finalen

Holmlia har allerede begynt å forberede seg til NM-finalen i innebandy.

KRINGSJÅ: For så sikker er trener Patric Jonsson på at laget avanserer videre til NM-finalen, at han allerede har begynt hardkjøret for å være best mulig forberedt til årets siste kamp. Til den første semifinalekampen mot Akerselva kom Holmlia-jentene med tunge bein etter harde intervalløkter både mandag og tirsdag.

Litt gambling er det, men jeg mener vi er så mye bedre enn Akerselva, sier Jonsson.

Går for tre strake

Etter en relativt rolig påske, følte treneren for å kjøre hardt på allerede mandag.

Derfor var det nok noen tunge bein hos spillerne i denne kampen. Men vi kommer nok til å fortsette på denne måten. Vi legger opp løpet mot finalen, forklarer Jonsson.

I semifinalen spilles det best av fem kamper, og Jonsson legger ikke skjul på at han ønsker å avgjøre fortest mulig.

Jeg regner med tre strake seirer, fastslår treneren.

Lite effektive

I den første semifinalen tok det i overkant av et kvarter før Marianne Nadim sendte Holmlia i føringen, men etter det kontrollerte laget inn seieren. Hadde det ikke vært for en god Akerselva-keeper, kunne seieren fort blitt større også.

Vi hadde enormt med sjanser, men bommet for mye. Jeg hadde håpet det skulle løsne i tredje periode, men det gjorde det ikke. Uansett gjorde vi nok til å vinne, og det var det viktigste, oppsummerer Patric Jonsson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere