RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Ser frem til å møte urbane Oslo

Gruppen Blue Monday fra Horten gleder seg til å spille på Skuret torsdag 24.april.

Vi har aldri spilt i Oslo tidligere og ser veldig frem til å komme i gang i hovedstaden. Endelig blir vi lagt merke til av et mer urbant publikum enn vi har vært vant til tidligere, sier vokalist, Geir Ingemar Henriksen, til Østkantavisa.

Store forventninger

Blue Monday er et punk/metal band fra Horten som ble startet opp i 2006, sammensatt av fem medlemmer, alle med lang erfaring med musikk fra tidligere band.

Gruppa har spilt en rekke steder det siste året med bare gode tilbakemeldinger på musikken og sitt forrykende liveshow.

På torsdag står Skuret for tur for de entusiastiske ungdommene fra Horten.

Vi gleder oss til å gå på scenen der for første gang og det blir garantert ikke den siste. Skuret er en kultur/konsertsted som gjør en kjempeinnsats for å få fram nye band i Oslo. Det er også et tilholdssted for studenter på NISS, fortsetter vokalisten.

Ny EP

Første februar var gruppas første EP klar og bandet selv er svært fornøyd med resultatet.

Det har ikke blitt noen platekontrakt på oss enda, men vi håper EPen kan være med på å gjøre den drømmen en realitet, sier Geir til Østkantavisa.

Målet til gruppa er å ta Norge med storm.

Våre ambisjoner som musikere forandrer seg hele tiden. Vi blir flinkere og får mer fotfeste med tiden. Sånn det ser ut nå så håper vi på å få spilt så mye som mulig rundt om i landet, noe vi er godt i gang med å booke. Hovedambisjonen er i utgangspunktet å kunne klare å etablere seg som artist på nasjonalt nivå. Alt utover det tar vi som en bonus, avslutter vokalisten.

Torsdag 24.april står gruppa klar på Skuret. Kommer du?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere