RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Serieavslutning og NM-finale


Spente: Klanen er klare for å juble for både VIF senior og VIF junior førstkommende helg.
Spente: Klanen er klare for å juble for både VIF senior og VIF junior førstkommende helg.
Mens Vålerengas A-lag spiller sin siste seriekamp mot Viking i Stavanger, skal juniorgutta til VIF gjøre opp om NM-tittelen mot Start i Kristiansand.

Vålerenga: Førstkommende helg er det i vest og i sør det skjer for VIFs fotballherrer - det være seg både de eldre og de yngre. For mens A-laget skal bryne seg mot Viking i sesongens siste seriekamp, er det klart for en heidundranes NM-finale for juniorlaget. VIF-juniorene møter Start til oppgjøret om Norgesmestertittelen.

Roberts går for seier

Vålerengas A-lag gjorde det som kjent ikke noe særlig godt i cupen, og røyk ut for 2. divisjonslaget Nybergsund/Trysil allerede i slutten av juli. Men VIF's juniorer med Glenn Roberts i spissen, er på vei mot klubbens første NM-gull for juniorer siden 1968.
- Vi går selvfølgelig for seier, men vi må heve oss. Jeg har alltid hatt lyst til å vinne NM med juniorlaget. Nå er det opp til oss selv, sa spissen til Østkantavisa etter at Bodø/Glimt ble slått 3-0 i semifinalen tidligere i høst. Roberts var ikke helt fornøyd med spillet etter den kampen, men juniortrener Andreas Holter uttaler til vif-fotball.no at laget er gode nok til å ta gullet hjem.
- Vi veit at vi er gode nok. Vi drar til Kristiansand for å stole på egne ferdigheter uten å forholde oss alt for mye til hva Start stiller med. Noen hensyn må vi sikkert ta, men vi tenker først og fremst på oss selv. Vi har en god følelse før kampen, sier Holter til vif-fotball.no.

Klanen stiller på begge matcher

VIF klanen har selvsagt fått med seg juniorguttas bragd. Den trofaste supportergjengen har satt opp to busser som reiser innom Kristiansand for å oppleve NM-finalen på vei hjem fra Tippeliga-oppgjøret i Stavanger. Det veit unggutta å sette pris på.
- Hvis Klanen stiller med to busser i Kristiansand er det over all forventning. Det er fantastisk bra. Gutta setter veldig stor pris på støtte fra tribunen, sier juniortreneren Andreas Holter til vif-fotball.no.
- Det er bare å ta av seg hatten for supporterinitiativet. Vi skal gjøre alt vi kan for at de tilreisende skal få en god opplevelse. Vi gleder oss voldsomt, legger han til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere