RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Seriefinale» mot Slevik


UAVGJORT: Tunet spilte uavgjort mot Sarpsborg søndag. Dermed blir neste seriekamp mot Slevik viktig. Foto: Alice Johansen
UAVGJORT: Tunet spilte uavgjort mot Sarpsborg søndag. Dermed blir neste seriekamp mot Slevik viktig. Foto: Alice Johansen Foto: Foto: Alice Johansen
Med 7-7 mot Sarpsborg må Tunets herrelag vinne mot Slevik.

HØYENHALL: Tunet maktet bare 7-7 mot formsterke Sarpsborg på søndag.

Det betyr at neste seriekamp, som er mot Slevik, kan bli avgjørende for om Tunet holder førsteplassen.

Den kampen spilles imidlertidig ikke før 16. desember. I mellomtiden er det VM-pause, i tillegg til at Tunet har en kamp avlyst ettersom Fjerdingby trakk seg fra årets eliteserie.

– Vi får et langt opphold. Det skal vi bruke til på trene fryktelig hardt, det ga André (Sveen journ.anm) ettertrykkelig beskjed om, sier Ole Mossin Olesen.

For trener Sveen var langt ifra fornøyd med søndagens innsats mot Sarpsborg.

Burde avgjort

– Vi kom inn i en dårlig flyt, og hadde mange store sjanser vi burde ha avgjort kampen på. Vi har i hvertfall to feil i bakerste ledd som fører direkte til scoring, sier treneren, som på forhånd hadde tippet at Tunet kom til å vinne kampen 7-6.

Også kaptein Olesen er enig i at innsatsen mot Sarpsborg var for dårlig.

– Det var nok litt for mange, inkludert meg selv, som ikke presterte sitt beste i dag. Det er både styrken vår og litt av utfordringen, at vi som lag er avhengig av at alle drar, og ikke baserer oss på enkeltprestasjoner, sier han.

Seriefinale

Tunet har spilt ni kamper hittil i år, og ligger øverst på tabellen med sine 15 poeng. På andreplass kommet nettopp Slevik med sine åtte kamper og 14 poeng (i skrivende stund, Slevik spiller seriekamp 17.11).

Seriekampen mot Slevik er derfor ekstra viktig å vinne.

– Det blir som en tidlig seriefinale for oss. Den kampen kan være helt utslagsgivende, sier Olesen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere