*Nettavisen* Nyheter.

Serieledelsen glapp for Frigg

Kristian Høvring var god for Frigg, men han og lagkameratene måtte nøye seg med ett poeng mot Stabæk 2. Foto: Foto: Are Kolstad

Nyopprykkede Frigg har fått en god start på sesongen, men det kunne likevel sett mye bedre ut.

Klikk på bildet for å forstørre.

Stabæk 2 sikret poeng takket være gode dødballer. Foto: Foto: Are Kolstad

MARIENLYST: Med seier hjemme mot Stabæk 2 kunne Frigg tatt over serieledelsen i 2. divisjon, men nok en gang ble det uavgjort på hjemmebane. Som mot Bærum i serieåpningen var Frigg det førende laget, men det ble bare ett poeng. Dermed er det i stedet Asker som er ny serieleder, etter at de banket Vålerenga 2 hele 6-1 mandag.

Trykk her for å se tabellen.

- Dette var surt. Planen var å ta over serieledelsen i dag, sier Jan Eric Torres Gløpstad.

Midtbanespilleren gjorde i alle fall sitt til at Frigg burde sikret tre poeng. Etter Bernt Hulskers tidlige ledermål banket Jan Eric inn to scoringer - én i hver omgang - slik at Frigg plutselig ledet 2-1. Dessverre for hjemmelaget utlignet Stabæk rett før slutt.

- Vi hadde stort sett kontroll, så det var synd de scoret på to dødballer. Vi pratet på forhånd om at vi skulle unngå å lage frispark i farlige posisjoner, sier Jan Eric.

Fine scoringer

Selv hadde Jan Eric en god kamp for Frigg, og to scoringer er han selvsagt fornøyd med.

- Det var mine to første for sesongen. Jeg har vært litt inn og ut av laget, så nå håper jeg at jeg fikk vist meg tilliten verdig, sier han.

For det var to gode prestasjoner som førte til mål.

- Det var to gode treff. Godt å se begge skuddene gå i mål, sier en av Friggs mange offensive våpen.

Frigg kjørte på med det de hadde mot slutten for å sikre tre poeng, men det ble bare nesten. Akkurat slik det ble i serieåpningen hjemme mot Bærum (0-0), da Frigg sløste med sjansene.

- Vi har åpnet godt, men det kunne sett mye bedre ut også. Husk at vi også mistet seieren på overtid borte mot Fana, sier Jan Eric Torres Gløpstad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.