RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Serielederen med ny partner


 
 
Frogner Optikk og FC Lyn Oslo har nylig inngått et samarbeid, og i klubben hilses en partner med lokal tilhørighet velkommen.

Vi synes det er veldig hyggelig at det lokale næringslivet engasjerer seg i klubben, og jeg tror begge parter kan ha gjensidig nytte av samarbeidet, sier Salgsdirektør Martin Ryssdalsnes til Lyn.no.

Stein Roar Sogge som er Daglig leder i Frogner Optikk, håper og tror Lyn kan dra nytte av deres kompetanse innen idrett og syn.

Frogner Optikk ønsker et gjensidig samarbeid med Lyn, der laget kan dra nytte av vår kompetanse innen sport og syn, samt at Lyn er en god representant for Frogner Optikk via gode resultat, positiv omtale og som forbilder, sier han.

Den nye lokale samarbeidspartneren ønsker å satse på breddeidretten og eksponering via breddeidretten til alaget.

Å velge Lyn som samarbeidspartner betyr at vi velger å satse på breddeidretten og eksponering via breddeidretten, fra Alaget og ut til alle de små fotballspirene som er sprett rundt i Lynland, sier Sogge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere