*Nettavisen* Nyheter.

Servering i parken

Lyst på en kald brus i Stensparken til sommeren? Det kan bli mulig, da en prøveordning for servering i parken ble vedtatt i forrige uke.

STENSPARKEN: På siste møte i bydelsutvalget ble det vedtatt en prøveordning med servering i Stensparken fra sommeren 2006. To-tre personer har meldt sin interresse for å starte en form for utsalg.
Samarbeid
Leder av bydelsutvalget, Rune Aale-Hansen (H), legger vekt på at dette er resultatet av godt samarbeid mellom bydelen og nærmiljøet.
Formelle forhold, leiekontrakter og reguleringer må undersøkes nærmere. I ettertid vil vi evaluere og se om ordningen kan utvides. Det skal imidlertid ikke herske tvil om at det vil stilles strenge krav til miljø og vedlikehold av parken. Jeg ser egentlig for meg at dette kan bidra til å styrke renholdet av parken gjennom holdningsskapende arbeid, forteller Aale-Hansen.
Forøvrig ser han også positivt på ekstra inntekter til bydelen gjennom utleie av området.
Sylvi Sæther, med ansvaret for parkene i bydelen, forteller at de fortsatt er i startfasen av planleggingen.

Det kan hende vi må utlyse muligheten og se hvem som kan komme med best mulig tilbud og konsept. Vi ser for oss enkel servering i form av en kiosk med utsalg av brus, is, kaker og kaffe.
Det skal foreløpig ikke settes opp noen permanente bygg. Det er heller ikke snakk om å å skaffe skjenkebevilling på nåværende tidspunkt, avslutter Sæther.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag