RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Servicegruppa ordner opp

Guttene fra Marmorberget dag- og aktivitetssenter er høyt og lavt om dagen. De tar ansvar for å rydde opp i egen bydel.

Lindbäckdammen: Nordstrands Blad traff ryddegjengen oppe ved Lindbäckdammen. Da var de i gang med river, koster, spader og sekker for å rydde opp med våren.

Skriv at det er fint at hundeeiere har med seg pose, men at det hjelper lite når de bare slenger posen fra seg etterpå, sier en noe oppgitt Leif Christian Nybø midt i ryddingen. Servicegruppen har ansvar for tre områder i bydelen, foruten Lindbäckdammen er det Marielunden og parken ved Cappelens vei.

Men skriv for all del at vi er ledige for oppdrag hvis andre skulle ønske hjelp fra osss også, sier Øivind Evensen, som er ansvarlig og kontaktperson for ryddegjengen. Det er bare å ringe! De åtte i servicegruppa tar på seg all slags lett rydding, og har tilgang på gressklippere, raker, river og en hel del annet relevant arbeidsredskap for enkle oppdrag. De har særlig mange oppdrag for bydelens eldre. Dermed får brukerne ved senteret føle at de gjør nytte for seg, og mottakerne av hjelpen har selvsagt stor nytte av dette.

Du kan si vi slår to fluer i en smekk for Bydel Nordstrand, sier Evensen, før han kusker troppene videre innover veien med arbeidshansker og søppelsekker. Hvis noen ønsker hjelp fra ryddegjengen kan de ringe Øivind Evensen på 93016182 eller 23495559.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere