RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Erling Fossen skriver om Frigg og sånt på våre nettsider.
Erling Fossen skriver om Frigg og sånt på våre nettsider.

Sesongåpning

Hei du der, det er bare å ta bagasjen ut av SUV’en din og pakke ut koffertene igjen. Det er nemlig ikke snakk om at du skal reise på påskeferie ut av byen i år. Du skal få lov til å ta årets første utepils på Herregårdskroa eller Store Stå, men ut av Friggland skal du ikke. I år blir det bypåske.

Årsaken er enkel. Frigg spiller sin første hjemmekamp for sesongen mandag 18. april kl. 15. På dette ukristelige tidspunktet skal vi lære de nestbeste ålesunderne at det ikke er nok å komme fra en by med masse jugendhus.

2011 skal bli det året da folket i Friggland lærte seg å gå på fotballkamper. Det skal stå køer utenfor Frogner stadion som snirkler seg rundt tier’n på Frognerbadet, kuppelen på Colosseum før den ender på Perrongen der Karim, kongen av Majorstua, fyller gyllen væske i alle struper som åpner nebbet. Det er på Friggs fotballkamper den viktigste sladderen i Friggland blir spredd. Sladder er selve limet i ethvert fellesskap.

Ute på banen herjer våre beste menn. I år også med de klassiske blå og hvite stripene. Trener Magnus Aadland har topp 3 som målsetting. Er vi der oppe når sesongen drar seg til kan alt skje.

Mye avgjøres på Fort Frogner. Vi skal være høflige mot motstanderlagene før og etter kamp, men under kampen får de knapt lov til å låne ballen. Har vi deg i ryggen, kan vi ikke tape. Kom-mer du bort til meg under kampen og shaker hands, river jeg i en kaffe og pølse.

Førstkommende mandag kl. 15.00 skal alle mellom Akerselva og Frognerkilen endelig begynne å synge igjen.

Erling Fossen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere