RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sett Sykehjemsetaten under revisjon


Ap fikk enstemmig flertall i forrige BU for å be bystyrepolitikerne om en forvaltningsrevisjon av Sykehjemsetaten her gruppeleder Ivar Christiansen (Ap). Kristin Tufte Haga
Ap fikk enstemmig flertall i forrige BU for å be bystyrepolitikerne om en forvaltningsrevisjon av Sykehjemsetaten her gruppeleder Ivar Christiansen (Ap). Kristin Tufte Haga
Et enstemmig Bydelsutvalg ber bystyret om en forvaltningsrevisjon av Sykehjemsetaten.

NYDALEN: Vi kan ikke se noen bedring ut fra intensjonen med sykehjemsetaten opprettelse av etaten har etter vår mening ført til en uoversiktlig og ulønnsom sykehjemsdrift i Oslo. Derfor ønsker vi at bystyret ber kontrollutvalget om å foreta en revisjon av etaten, sa Ivar Christiansen (Ap) i forrige torsdags bydelsutvalgsmøte (BU).

Evaluering

Det var i forbindelse med høringen av «Pris og Finansieringsmodell for sykehjemsplasser i Oslo» at forslaget fra Ap kom det til tross for at bystyrets finanskomité presiserte i høringsdokumentene at det ikke skulle gjelde «...generelle synspunkter vedrørende organiseringen av Sykehjemsetaten eller det totale kostnadsnivået for sykehjemmene...».

Venstre, ved Per Elling Braseth-Ellingsen, hadde innspill om at det kanskje kunne være lurt med en evaluering av etaten, før man ber om en revisjon.

Enstemmig flertall

Vi kjenner jo ikke godt nok til om kanskje andre bydeler fungerer veldig bra med Sykehjemsetaten, sa han.

Likevel, det ble til slutt enstemmig flertall i BU om å anmode om en forvaltningsrevisjon av den to år gamle Sykehjemsetaten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere