RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Setter kriminelle ut av spill


Politiet har satt en rekke kriminelle ut av spill. Dermed går antall innbrudd ned.
Politiet har satt en rekke kriminelle ut av spill. Dermed går antall innbrudd ned.
Etter at politiet i en storaksjon sørget for å få fengslet 13 rumenere mistenkt for innbrudd, har antall innbrudd i Oslo vest blitt kraftig redusert.

OSLO VEST: 19 rumenere ble pågrepet i en storaksjon på Carl Berners plass for om lag to uker siden. 13 av dem ble fengslet og satt ut av spill. Og så gikk antall anmeldte innbrudd ned i Oslo vest. Politistasjonssjef Arne Solberg ved Majorstua politistasjon er godt fornøyd.

– Vi har hatt et hardt trykk på dette miljøet, dermed har vi også fått redusert antall innbrudd. Vi har gitt dem et kraftig tilbakeslag. I februar går vi mot et lavt antall innbrudd sammenliknet med andre måneder. For Oslo vest kan det ende på "bare" 20 innbrudd, sier Solberg.

Store beslag

Etter Carl Berner-aksjonen blir det faktisk mulig for folk å få tilbake sine stjålne eiendeler. På Majorstua politistasjon jobbes det på spreng med identifisere tyvegods. Og mesteparten er smykker.

– Hittil har vi identifisert tyvegods fra 12 innbrudd, og vi har en del igjen. Vi har beslagslagt voldsomt mye, sier Solberg.

Når jobben er unnagjort, vil publikum få muligheten til å se om de finner sine eiendeler i en bildemappe som skal legges ut til ettersyn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere