*Nettavisen* Nyheter.

Setter ned prisen

Dette bildet skal Dan Eirik Lindheim gi bort, men tar du en tur innom galleriet i Schweigaardsgate 88 kan du nå gjøre et kupp på noen av de andre bildene hans.

Det er ikke bare børsen som merker nedgangstidene. Dan Eirik Lindheim, som for tida har utstilling på galleriet i Schweigaardsgate 88 setter nå ned prisen på bildene sine.

Klikk på bildet for å forstørre.

Dan Eirik Lindheim setter ned prisen på bildene sine.

GAMLEBYEN: - Det er nedgangstider vet du, og jeg er mest interessert i å bli kvitt bildene, for jeg har ikke plass til dem hjemme, sier kunstner Dan Eirik Lindheim.For tida stiller Lindheim ut ti bilder i en salgsutstilling i galleriet i Schweigaardsgate 88.Forrige uke skrev Østkantavisa om Lindheim, som er tidligere rusavhengig, og som bruker kunsten som et virkemiddel i rusdebatten.

Les saken herMen også i galleribransjen er de økonomiske nedgangstidene merkbart, og Lindheim går nå nye veier i et forsøk på å trekke folk til galleriet.
- Jeg har satt ned alle bildene mine med 2000 kroner, så nå koster de minste 3500, forteller han, men innrømmer at bilder på billigsalg ikke gjør godt for lommeboka.- Timelønna er ikke spesielt god kan du si. Den er egentlig til å le av, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag