RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bli med å gå med bøsse, sier Svein Eriksen. Foto: Ida Schmidt Nygaard
- Bli med å gå med bøsse, sier Svein Eriksen. Foto: Ida Schmidt Nygaard

Setter søkelyset på de unge

OSLO: Hvert år rammes rundt 200 ungdommer av kreft. Vil du være med og samle inn penger til kreftsaken? Meld deg som bøssebærer til aksjon "Kraftak mot kreft 2008".

"Krafttak mot kreft" er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon som i år finner sted fra 1. til 15. mars. I perioden vil bøssebærere gå fra dør til dør, samt være tilstede på knutepunkter i byen.

Årets satsningsområde i Kreftforeningen er ungdom med kreft. Årlig rammes rundt 200 ungdommer mellom 15 og 25 år av sykdommen. Kreftforeningen ønsker å sette fokus på situasjonen for ungdom som er på behandling på sykehus, og de særskilte utfordringene som de møter. Pengene fra årets innsamlingsaksjon vil gå til å bedre forholdene til ungdom på sykehus. Kreftforeningen ønsker også å forske på langtidsfølger av kreft i ungdomsårene. se kreftforeningen.no for mer informasjon

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere