RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Shopping-dag på senteret

Når St. Hanshaugen Senter ferier bydelsdager, settes det opp markedsboder, det er konkurranser, og du får servert god mat rett fra grillen.

St. Hanshaugen: St. Hanshaugen Senter i Waldemar Thranes gate 25 feirer bydelsdagene på St. Hanshaugen med flere gode tilbud i butikkene. I den forbindelse ønsker senterleder Anne Birgitte M. Ellingsen alle hjertelig velkommen til en hyggelig handel.

Vi inviterer til en trivelig og sosial dag på senteret, og vi har aktiviteter for både store og små, sier hun til Lokalavisen. Blant annet arrangeres det en tegne-malekonkurranse i "galleriet" hos utstillende kunstner Yonas Sandbæk. I senterets butikker ligger det også konkurranseregler for hvordan du kan vinne en handlekurv med mat til en verdi av kroner 1.500. Fredag er det utendørsgrilling og flere forskjellige forhandlere i ulike bransjer har stand og boder på senteret under markedsdagene.

Et annet spennende tilbud er fotoutstillingen på St.Hanshaugen som blir flyttet ned til et av våre lokaler, slik at fotokunsten kan beskues på senteret etter ferdig utstilling. Vi legger oss i selen for å få til en fin dag, og håper mange tar turen innom, avslutter senterlederen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere