RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Show med Sørkedalen Brass

Showmusikk sto på programmet da Sørkedalen Brass fylte Samfunnshus Vest. Det humørfylte brassbandet vil gjerne ha flere medlemmer.

Røa: Sørkedalen Brass spilte med humør og stort trøkk under forrige lørdags konsert på Samfunnshus Vest. Den litt utradisjonelle dirigenten Ante Skaug startet med dukketeater i åpningsmelodien til musikalen Annie, med seg selv som Annie i hovedrollen.
- Jeg synes det er kjempemorsomt og jeg får bare håpe at publikum morer seg. Det er gøy å showe litt, sier Skaug etter konserten.

En full sal viste tydelige tegn på at de hygget seg. Repertoaret til kveldens konsert var basert på musikal- og filmmusikk. Det tjuetalls store brassbandet var forsterket med gitar, bass, trommer og piano samt to solosangere, Marte Brugsaas og Frøydis Eikenes.
- Vi varierer mellom seriøs musikk til ren showmusikk. Det varierer fra konsert til konsert. Kom og hør oss i Sørkedalen kirke på torsdag (i dag - journ.anm.). Da har vi konsert sammen med Sørkedalen skolekorps, sier Skaug.

Formann i brassbandet, Anders Bjelkerud, spiller selv althorn. Han er opptatt av rekrutteringen til det tjuetalls store bandet, likt fordelt på kvinner og menn.
- Vi tar gjerne imot flere medlemmer. Kan du spille lite grann fra før, er du hjertelig velkommen. Her møter du musikkglade mennesker i alle aldre. Vi har et kjempeflott miljø, sier Bjelkerud.
- Vi har alltid godt oppmøte på våre konserter. Bygdeentusiasmen i Sørkedalen er stor. På den måten er vi privilegert, sier Helle Berger på kornett.

Mer info om Sørkedalen Brass eller ønske om medlemskap se www.sorkedalen.org/brassen eller ring Anders Bjelkerud, 90 08 38 93.
Sørkedalen Brass har kirkekonsert sammen med Sørkedalen skoles musikkorps i dag klokken 18.30 i Sørkedalen kirke.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere