*Nettavisen* Nyheter.

Showet på Bjørnholt

Dramaelever åpnet kveldens forestilling.

Åpen dag på Bjørnholt skole var både informativ og underholdende.

Klikk på bildet for å forstørre.

Samlet publikum: Gatas Parlament var kveldens konferansier.

Klikk på bildet for å forstørre.

Showbiz: Lærere på Bjørnholt har sin egen underholdningsgruppe med tilsvarende navn.

Klikk på bildet for å forstørre.

Karpe Diem: Kveldens avslutningskonsert med Karpe Diem var høydepunktet for de besøkende ungdommene. Det er tydeligvis ikke bare Spellemannsjuryen som setter pris på rapperduoen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Usikre: Bujar Avdili og Fatih Daci likte skolen godt, men synes den er litt for stor.


Bjørnholt: Tirsdag holdt Bjørnholt skole Åpen dag. I tillegg til stands og informasjon om skolens undervisningsfilosofi, var det underholdning både av skolens egne krefter og kjendiser.

Vi ble selv ganske overrasket da musikkgruppen Gatas Parlament takket ja til å være kveldens konferansier, sier inspektør Bror Roger Mathisen.

Skolen ble presentert med stands fra Skoleavisen, Bjørnholtrevyen, Entreprenørskapgruppen og elevrådet. Men moroa stoppet ikke der.

I kveld har vi både elevdans og lærerrap på planen, forteller Mathisen.

Godt planlagt

Det var blant annet elevdans, lærergruppen Showbiz og utstillingsverk som fotografi og musikkvideo fra elevene som var med i showet. I tillegg var det en sikkerhetsgruppe bestående av elever som skulle holde orden i de fulle lokalene, og guider som viste de interesserte om i skolen.

Det er mange engasjerte elever som har meldt seg enten i guidegruppen eller i sikkerhetsgruppen, sier Mathisen. Det er så fint når elevene tar initiativ.

Romslig

Skolen ble bygget i 2007 og lokalet er stort, men rommer ikke mer enn 1000 elever. Besøkende virker overrasket over skolens størrelse:

Det er en fin skole, men vi har ikke bestemt oss for å søke ennå, sier Bujar Avdili (15) og Fatih Daci (16). Skolen er stilig innredet, men virker litt for stor. Det er så mange miljøer at det kan bli vanskelig å finne seg til rette, forteller ungdommene.

Til tross for usikkerheten rundt skolevalget er ungdommene fornøyde. Kvelden ble nemlig avsluttet med musikkinnslag fra Karpe Diem.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.