RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Showet på Bjørnholt


Dramaelever åpnet kveldens forestilling.
Dramaelever åpnet kveldens forestilling.
Åpen dag på Bjørnholt skole var både informativ og underholdende.


Bjørnholt: Tirsdag holdt Bjørnholt skole Åpen dag. I tillegg til stands og informasjon om skolens undervisningsfilosofi, var det underholdning både av skolens egne krefter og kjendiser.

Vi ble selv ganske overrasket da musikkgruppen Gatas Parlament takket ja til å være kveldens konferansier, sier inspektør Bror Roger Mathisen.

Skolen ble presentert med stands fra Skoleavisen, Bjørnholtrevyen, Entreprenørskapgruppen og elevrådet. Men moroa stoppet ikke der.

I kveld har vi både elevdans og lærerrap på planen, forteller Mathisen.

Godt planlagt

Det var blant annet elevdans, lærergruppen Showbiz og utstillingsverk som fotografi og musikkvideo fra elevene som var med i showet. I tillegg var det en sikkerhetsgruppe bestående av elever som skulle holde orden i de fulle lokalene, og guider som viste de interesserte om i skolen.

Det er mange engasjerte elever som har meldt seg enten i guidegruppen eller i sikkerhetsgruppen, sier Mathisen. Det er så fint når elevene tar initiativ.

Romslig

Skolen ble bygget i 2007 og lokalet er stort, men rommer ikke mer enn 1000 elever. Besøkende virker overrasket over skolens størrelse:

Det er en fin skole, men vi har ikke bestemt oss for å søke ennå, sier Bujar Avdili (15) og Fatih Daci (16). Skolen er stilig innredet, men virker litt for stor. Det er så mange miljøer at det kan bli vanskelig å finne seg til rette, forteller ungdommene.

Til tross for usikkerheten rundt skolevalget er ungdommene fornøyde. Kvelden ble nemlig avsluttet med musikkinnslag fra Karpe Diem.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere