RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Si din mening om fremtidens skoler

Venstre inviterer til folkemøte i forbindelse med forslaget til skolebehovsplan 9. juni kl. 19.

NYDALEN: Alle grunnskolene i Nordre Aker, med unntak av Maridalen, er snart fylt til randen. 3. juni legger Utdanningsetaten og byrådet frem forslag til ny skolebehovsplan for Oslo.

I den forbindelse arrangerer Venstre åpent skolemøte om situasjonen i Nordre Aker, torsdag 9. juni i BU-salen i Nydalsveien 21 klokken 19–21.
 

LES OGSÅ: – Skoleveiene må bli tryggere

– Politikere fra samtlige partier er spesielt invitert, i tillegg til FAU-er og Utdanningsetaten. Men møtet er åpent for alle, og vi håper på godt oppmøte. Elevveksten er så stor at en ny grunnskole i vest, sannsynligvis lagt til dagens Berg vgs., ikke vil være tilstrekkelig. Det er behov for utvidelser, samt en ny skole både vest og øst i bydelen. Dermed kan praktisk talt alle skolekretser og inntaksgrenser bli påvirket, sier Erik Borge Skei fra Nordre Aker Venstre.

LES OGSÅ: – Nordre Aker-skolene er fulle i 2013

Skolebehovsplanen har tre ukers høringsfrist og skal behandles i bydelsutvalget 16. juni. Den endelige planen vedtas av bystyret til høsten.

Se også egen kommentar som sklebehovsplanen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere