RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enige om noe: Det er mange ulike interesser å ivareta når Manglerud Idrettspark skal videreutvikles, men partene er enige om at man må se på en helhetlig løsning. Tom Nyborg (f.v.) fra Manglerud Star, Per Nygaard (SV) fra Østensjø BU, Amund Kveim fra Østensjøvannets Venner og Kjell Roar Kaasa fra Manglerud Star diskuterte ivrig under BU-møtet denne uken.
Foto: Nina Schyberg Olsen
Enige om noe: Det er mange ulike interesser å ivareta når Manglerud Idrettspark skal videreutvikles, men partene er enige om at man må se på en helhetlig løsning. Tom Nyborg (f.v.) fra Manglerud Star, Per Nygaard (SV) fra Østensjø BU, Amund Kveim fra Østensjøvannets Venner og Kjell Roar Kaasa fra Manglerud Star diskuterte ivrig under BU-møtet denne uken. Foto: Nina Schyberg Olsen

Sier nei til stykkevis og delt

Østensjø BU, Østensjøvannets Venner og Manglerud Star ønsker en helhetlig plan for utviklingen av Manglerud Idrettspark.

MANGLERUD: Mandag denne uken behandlet Østensjø bydelsutvalg (BU) status for den nye kunstgressbanen på Manglerud.

LES OGSÅ DENNE SAKEN: Ny kunstgressbane på Manglerud?

Både i åpen halvtime og under BUs behandling ble det påpekt underlig og lukket saksbehandling, samt mangel på kommunikasjon innad i kommunen.

Vil ha helhetlig plan

Flere parter i saken var enige om at det må lages en helhetlig plan for videreutviklingen av Manglerud Idrettspark.

Manglerud Star ønsker å utvikle området til en livsstilspark som kan knytte sammen generasjonerog ha rom for mange ulike interesser. Tom Nyborg fortalte litt om ønsker og utfordringer i åpen halvtime, og sa at Manglerud Star støtter et forslag om en totalplan for hele området.

Amund Kveim i Østensjøvannets Venner påpekte også behovet for en helhetlig vurdering, og trakk frem kunstgressbanen på Rustad som et skrekkeksempel på hvordan det kan gå hvis man behandler bit for bit hver for seg.

LES OGSÅ DISSE SAKENE:

Gummiknotter stopper vinterfotball

Fugler og fotball engasjerer

Skal ta initiativ

Østensjø BU valgte å ta statusrapporten for ny kunstgressbane på Manglerud til orientering. I tillegg vedtok de å ta initiativ til en helhetlig plan for området.

– Dette er ikke første gang ulike interesser kræsjer, og det er en god idé å innkalle partene til en slags tankesmie for å få en helhetlig planlegging av området, sa Per Nygaard (SV) blant annet under saksbehandlingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere