*Nettavisen* Nyheter.

Sigfried Elin møtte sjefen

 

Sigfried Eliner butikksjef på 7-Eleven På Holbergs plass. Hun er kommet gjennom nåløyet til det splitter nye TALENTprogrammet i Reitan Servicehandel (RSH) som startet opp forrige uke.

Sigfried Elin er butikksjef på 7-Eleven og forteller at hun ikke er best, men at hun har tro på at hun kan bli det.

Allerede som 15-åring begynte hun i servicehandelen, og ble bitt av basillen. Å være i kontakt med mange ulike mennesker hver dag, finne nye muligheter i butikken, skape resultater og inspirere ansatte er noe av det Sigfied Elin liker aller best. Hun har glimt i øyet, ser lyst på framtiden, og mener hun er en god investering for Reitan Servicehandel.

Til Oslo fra Island

Sigfried Elin Sigfusdottir er en av tre i Oslo som er kommet med på talent-programmet. Sonia Iram (21), Sigfrid Elin Sigfusdottir (21), og Burhan-Ul Rasshid (21) har ulik bakgrunn og opprinnelse, men har én ting felles: De brenner for kremmerfaget.

Sigfried Elin er fra Island og kom til Norge for syv år siden, Sonia er fra Pakistan og kom til Norge for ni år siden og Burhan Ul er Oslo-gutt med pakistanske røtter. Tirsdag denne uken var de sammen med Magnus Reitan, som satser mer enn en million kroner for å utvikle 12 TALENTer i finanskrisetidene.

De tre unge TALENTene jobber på forskjellige 7-Eleven butikker i Oslo, og representerer godt mangfoldet i Reitan Servicehandel. Det jobber et titalls ulike nasjonaliteter i Narvesen og 7-Eleven i Norge.

Sonia ønsker å lære alt hun kan om butikkfaget. Hennes drøm er å drive sin egen 7 Eleven butikk en gang i fremtiden. Hun stortrives i butikken, og har etter hvert fått mer og mer ansvar for selve driften. Hennes kollegaer kaller henne for en vitaminpille med sitt pågangsmot, pålitelighet og engasjement er hun til inspirasjon for alle rundt seg.

- Gode kjøpmenn i fremtiden

TALENTprogrammet vil gi en unik mulighet for disse unge kremmerne til å få rett kompetanse og erfaring. Alle tre brenner for servicehandelen, og de har bestemt seg for å lykkes!

Sammen med ni andre ambisiøse selgere i Narvesen og 7-Eleven vil de i løpet av 2009 ta noen kjempesteg på veien mot målet om å bli Kjøpmenn i RSH. På første samling denne uken fikk de møte sjefen selv for Narvesen og 7-Eleven, Magnus Reitan, som tilbrakte tre gode timer med de nye TALENTene.

- Det er så gøy når vi har engasjerte, flinke selgere i vårt system som vil være med å forme fremtiden hos oss, sier Magnus Reitan.

- Denne gjengen er 12 stykker av nesten 100 gode søkere, så det sier litt om kaliberen på akkurat disse folka. De er så utrolig positive, offensive og lærevillige noe som er fantastisk for oss som kjede. Dette blir gode kjøpmenn i fremtiden, smiler han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.