RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Per Einar Watle Trio holder String-swing konsert på Cafeteatret onsdag.
Per Einar Watle Trio holder String-swing konsert på Cafeteatret onsdag. Foto: Frederic Boudin

Sigøynerjazz på Cafeteatret

Onsdag kveld blir det fyrrige rytmer på Cafeteatret. Det er det Per Einar Watle Trio som skal sørge for.

GRØNLAND: Med egne komposisjoner, låter fra Django Reinhardt og nyere moderne sigøynerjazz håper gutta å kunne trollbinde publikum. 

Gjesteopptreden

Gruppa består av består av Per Einar Watle, Christian Larssen, og Ketil Aasen. I tillegg denn kvelden får publikum oppleve en gjestesanger fra Brasil, en fantastisk sangerinne ved navn Vera Americo.

String-Swingmusikk er en egen sjanger som stadig når et nytt og entusiastisk publikum og i Oslo vokser populariteten stadig.

God variasjon

Onsdag kveld blir vi presentert et reportoar av improvisasjon og gamle klassikere. Per Einar Watle Trio spiller sigøynerjazz i stilen Django Reinhardt gjorde verdenskjent på 30- og 40-tallet.

Populært

Med akustisk og energiske rytmer, men samtidig tristhet og varme, har stilen blitt meget populær verden over, spesielt de siste årene.

Rundt om i hele verden har unge musikere oppdaget denne musikkstilen og flere og flere band startes med utgangspunkt i String-Swingmusikken.

Cafeteatret ligger i Hollendergaten 8 på Grønland.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere